Προσθέστε το site στα αγαπημένα σας.   Επιστροφή στην αρχική σελίδα  
 
Τι είναι Τι θεραπεύουν Λόγοι φύλαξης Διαδικασία λήψης
Κit Συλλογής Sample Video Βιβλιογραφία Διεθνής τύπος
 

Διαδικασία λήψης
 
 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να γίνει συλλογή βλαστικών κυττάρων για να εξασφαλίσουν ένα υγιές μέλλον για το παιδί τους αλλά και τα άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα, καλούνται να πάρουν την απόφαση αυτή έγκαιρα, πριν τη γέννηση του παιδιού τους.

Για να γίνει η λήψη του δείγματος, το ζευγάρι πρέπει να εξασφαλίσει πολύ πρίν τη γέννηση του μωρού τους τη συσκευασία συλλογής και την παράδοση της συσκευασίας (Kit) την ώρα του τοκετού στο μαιευτήρα - γυναικολόγο ή στη μαία μαζί με τα απαιτούμενα χαρτιά για τη σωστή και έγκαιρη μεταφορά του στα εργαστήρια.

Αμέσως μετά τον τοκετό και εφόσον το νεογνό έχει απομακρυνθεί από τη μητέρα, ο μαιευτήρας - γυναικολόγος παίρνει δείγμα αίματος από τον ομφάλιο λώρο πρίν την αφαίρεση του πλακούντα σε έναν αποστειρωμένο ασκο που περιέχεται μέσα στη συσκευασία συλλογής (Kit). Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αριθμός των βλαστικών κυττάρων που αποκτούνται εξαρτάται από την ευεργετική ποσότητα ποσότητα του δείγματος που δεν εξαρτάται από τον γυναικολόγο ή τη μαία που πραγματοποιούν την συλλογή.

Οι μοναδικοί λόγοι απόρριψης του δείγματος για κρυοσυντήρηση είναι εάν το δείγμα βρεθεί μολυσμένο για ιούς και βακτήρια πράγμα που εμποδίζει την χρήση του θεραπευτικά στο μέλλον.

 


 

 


Copyright © 2005
ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε.
Προτεινόμενη ανάλυση οθόνης 1024 Χ 768
Προτεινόμενος browser: MS Internet Explorer 5.0+

Επίσημος αντιπρόσωπος LIFECORD για την Ελλάδα