Προσθέστε το site στα αγαπημένα σας.   Επιστροφή στην αρχική σελίδα  
 
Τι είναι Τι θεραπεύουν Λόγοι φύλαξης Διαδικασία λήψης
Κit Συλλογής Sample Video Βιβλιογραφία Διεθνής τύπος
 

Kit συλλογής αίματος
 
 

.....KIT ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΒΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ)

Το κουτί που βλέπετε στη δεξιά φωτογραφία, είναι το πλήρες kit συλλογής βλαστικών κυττάρων και περιλαμβάνει όλα όσα είναι απαραίτητα για την συλλογή του αίματος από τον ομφάλιο λώρο καθώς επίσης και όλες τις ειδικές συσκευασίες που απαιτούνται για την σωστή και ασφαλή μεταφορά του δείγματος προς την τράπεζα αίματος.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες μεταφοράς (από εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταφορά βιολογικών δειγμάτων) από το μαιευτήριο που πραγματοποιήθηκε η λήψη, μέχρι τον τελικό προορισμό, όπου γίνεται η κρυοσυντήρηση και η μόνιμη φύλαξη του δείγματος.

ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ KIT ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
 
 
1 > Ασκός λήψης ομφαλικού αίματος
2 > Σταθεροποιητής θερμοκρασίας με ψηφιακό θερμόμετρο
3 > Φιαλίδια μητρικού (φλεβικού) αίματος (2 τεμ.)
4 > Δοχείο μεταφοράς
5 > Voucher ταχυμεταφοράς
6 > Ειδικός μεταφορικός σάκος
 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Οι σακούλες αίματος της Lifecord είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της τράπεζας αίματος, κάτι που τις κάνει ασφαλείς και πλέον εύκολες στη χρήση τους. Διαθέτουν (2) δύο σύριγγες συλλογής αίματος με ειδική ασφάλεια η καθεμία και συμπληρωματικό αντιπηκτικό υγρό. Ουσιαστικά, η μια λειτουργεί ως εφεδρική, σε περίπτωση που κάτι συμβεί με την κύρια.

Τα δείγματα μεταφέρονται προς της τράπεζα αίματος με σταθεροποιητή θερμοκρασίας, ηλεκτρονικό θερμόμετρο, σακούλα ασφαλείας και κουτί σφραγισμένο, ενώ η μεταφορά στα κεντρικά εργαστήρια πραγματοποιείται από εγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία μεταφοράς βιολογικών δειγμάτων.


 

 


Copyright © 2005
ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε.
Προτεινόμενη ανάλυση οθόνης 1024 Χ 768
Προτεινόμενος browser: MS Internet Explorer 5.0+

Επίσημος αντιπρόσωπος LIFECORD για την Ελλάδα