Προσθέστε το site στα αγαπημένα σας.   Επιστροφή στην αρχική σελίδα  
 
Τι είναι Τι θεραπεύουν Λόγοι φύλαξης Διαδικασία λήψης
Κit Συλλογής Sample Video Βιβλιογραφία Διεθνής τύπος
 

Αυστριακή εταιρεία Lifecord
 
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η LIFECORD

Η Lifecord είναι μια ερευνητικά προσανατολισμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της φροντίδας βλαστικών κυττάρων. Η έδρα της είναι στο Graz της Αυστρίας.
Είναι η πρώτη αυστριακή εταιρεία που διαθέτει κρατική πιστοποίηση και άδεια λειτουργίας και δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας και αποθήκευσης βλαστικών κυττάρων από το αίμα ομφάλιου λώρου.

Οι αναγκαίες διατάξεις ορίστηκαν σε συνεργασία με Αυστριακά πανεπιστήμια για την καλύτερη συλλογή, προετοιμασία και αποθήκευση αίματος ομφάλιου λώρου για προσωπική χρήση. Η Lifecord εγγυάται ότι αυτά τα κύτταρα δεν θα χρησιμοποιηθούν σε γενετικά πειράματα ούτε για ερευνητικούς σκοπούς.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ LIFECORD

Έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μέχρι και 30 φορές της αρχικής ποσότητας βλαστικών κυττάρων, σε περίπτωση που αυτό θεωρηθεί αναγκαίο (εάν ο ασθενής χρειάζεται μεγαλήτερη ποσότητα).

Ο πολλαπλασιασμός γίνεται μόνο αν είναι αναγκαίος και όχι σε όλες τις περιπτώσεις.

Βάσει του Αυστριακού νόμου, η Αυστριακή κυβέρνηση αναλαμβάνει τη λειτουργία των τραπεζών σπέρματος, ομφαλικού αίματος και οργάνων μέχρι να βρεθεί αρμόδιος θεματοφύλακας. Ο έλεγχος μόλυνσης του δείγματος από ιούς όπως το AIDS, πραγματοποιείται στα εργαστήρια σε δείγμα που συλλέχθηκε από την μητέρα την ημέρα του τοκετού και ΟΧΙ από το ομφαλικό αίμα οπότε δεν χρησιμοποιούμε ούτε λίγη ποσότητα από το πολύτιμο δείγμα του παιδιού σας.

 
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη Lifecord Αυστρίας μπορείτε να επισκεφθείτε τον αντίστοιχο δικτυακό τόπο στην παρακάτω διεύθυνση.
 
   

  Η LIFECORD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  
Στην Ελλάδα, νόμιμος και μοναδικός αντιπρόσωπος της Αυστριακής Lifecord είναι η με πολλά χρόνια εμπειρία στον φαρμακευτικό χώρο ελληνική εταιρεία ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε..
Η εταιρεία παρέχει εξυπηρέτηση πελατών, τηλεφωνική ενημέρωση και πλήρες ενημερωτικό υλικό με CD-Rom λήψης από επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό καθημερινά, και βρίσκεται δίπλα σας να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας.
  Επικοινωνία

 

 


Copyright © 2005
ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε.
Προτεινόμενη ανάλυση οθόνης 1024 Χ 768
Προτεινόμενος browser: MS Internet Explorer 5.0+

Επίσημος αντιπρόσωπος LIFECORD για την Ελλάδα